LÄGENHET I PORTALS

Renovering av en våning i Portals

Det handlade om renovering av en interiör som ingår i ett bostadskvarter med flerfamiljshus, uppfört 1979. Förändringen bestod i en ny rumsfördelning i den  nedslitna  bostadslägenheten.
Den skulle anpassas till modern standard för ett ungt par med tre barn.
Lösningen blev att erbjuda visuella möjligheter som t ex att utnyttja utsikten mot Medelhavet. Lägenheter är nu uppdelad av mellanväggar med skjutdörrar, som tillåter flexibilitet och ger rymdkänsla mellan de olika rummen.
Markytan omfattar 120 m2. Kund Maite Arbona y Gonzalo Barrantes Projektdatum 2012. Byggnadsdatum 2013. Byggmästare Islabau S.L.

apartamento portals
apartamento portals
apartamento portals
apartamento portals
apartamento portals
apartamento portals

Datum Project / Bygg datum:2012 / 2013
Uppdragsgivare:Maite Arbona y Gonzalo Barrantes
Markytan omfattar:120 m2